Despre noiNoi reprezentam un atelier 100% romanesc, specializat in confectionarea produselor textile din materiale hidrofobe (impermeabile), printre cele mai solicitate sunt: saltelele de sezlong, pernele pentru mobilier de terasa, copertinele, husele, articolele necesare de baldachine. Materialele  necesare pentru fabricarea acestora sunt atent selectionate dintr-o gama superioara si variata de culori. In acest sens, va asiguram ca suntem cei mai buni in acest domeniu si suntem pregatiti oricand sa facem fata oricarei provocari ce ne este lansata.


Pe langa articolele mentionate mai sus, ne-am specializat recent pe o noua ramura textila, si anume a confectiilor din materiale cu protectie UV si tapiterie de lux pentru mobilier de casa, gradina, club, restaurant.


Daca doriti sa aveti parte de bucurie la final, noi v-o putem oferi, deoarece calitatea se imbina armonios cu siguranta, rafinamentul si o buna colaborare. Intotdeauna alegem sa respectam, mai presus de toate, necesitatile si dorintele clientului nostru, deoarece, astfel, putem fi mandri de o munca bine-indeplinita, 100% romaneasca! Suntem siguri ca aceasta este reteta perfecta pentru un comert superior, cu zambetul pe buze, fapt confirmat de majoritatea clientilor nostri precedenti! DECI, NOI INTRUCHIPAM EXPRESIA: "PROFESIONALISMUL MAI INTAI DE TOATE, APOI RESTUL!".